Hypno kreativitou od krize k rozvoji

Pro sledování záznamu doporučujeme klidné místo, kde nebudete rušeni.
délka: 99 min.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Video Hypno kreativitou k řešení - od krize k rozvoji je jedno z nejdůležitějších videí, které v současnosti můžete vidět. Jeho důležitost nabývá na významu v důsledku situace s koronavirem. Není o něm, a přesto je.

  • Dozvíte se, jak je možné řešit zdánlivě neřešitelné.
  • Zažijete intenzivní dotek s hypnotizujícím tajemstvím.

Ale pozor, protože je toto video ZDARMA, někteří lidé podcení to, co je uvnitř skryté. Existují extrémně účinné postupy.

Když však v dané strategii přeskočíte jeden krok, tak se dostanete do problémů. Když to vidí naše okolí, třeba děti, naučíme je nechtíc neefektivnímu jednání. Například rezignujeme. To je v současnosti velmi riskantní. A proto je důležít se takové chybě vyhnout. Vyhněte se chybám, které se odehrály v důsledku toho, že o nás rozhodují lidé s omezeným myšlením.

Toto video může změnit i zachránit životy. Odhalíte překvapivé postupy. Některé z nich vypadají moderně a přitom už jsou i více než sto let staré. Propojení inteligentních strategii a technologií může mnohé vylepšit. Ale je důležité pořadí. Technologie je možné připojit až v poslední fázi.

Jakmile pozorně shlédnete záznam, do kterého jsem přidal nové informace, budete moci těžit i z hypnózy na konci záznamu.

POZOR, vše od začátku je propojené s transem, jen tak může vzniknout optimální účinnost. Doporučuji proto shlédnout vcelku nebo v průběhu jednoho dne. Tak bude moci vznikat řešení mezi spánky.

Trans je nejefektivnější způsob jak urychlit změny. Jak to funguje se dozvíte ve videu. Kriticky důležité je vyhradit si čas, abyste se mohli plně ponořit. Pomůžete sobě, i svým blízkým. Potřebujeme nové tvořivé myšlení, abychom co nejlépe zvládli změny, které nastaly a budou přicházet.

Video Hypno kreativitou od krize k rozvoji Vám může pomoci tvořit pohodu u vás doma. Extrémně důležité je toto video pro každého, kdo najednou nemá práci. Podstatné je, že můžeme své blízké a zejména děti vést k tvořivému zvládání všeho co přijde v následujících týdnech a měsících.

Pamatujte, štěstí přeje předem připraveným.

Vliv hypnózy na imunitní systém

Pro sledování záznamu doporučujeme klidné místo, kde nebudete rušeni.
délka cca 105 min.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Velký úspěch sklidilo vysílání Jak na odolnost i proti koronaviru? Ve videu zažijete 3 metody pro posílení odolnosti. Imunitní systém lze posílit hypnózou a tu si budete moci zažít.

Vliv hypnózy na imunitní systém.

Nesmysl?

Nesmysl? To říkají ti, kteří nemají nejmenší ponětí o citlivosti lidské psychiky. Prodělal jsem dvě desítky operací a vím, jak ohromný vliv na uzdravení má citlivý a respektující přístup.

Stres odolnost snižuje.

Rád vám v době šíření koronaviru, nabídnu posílení odolnosti psychiky a zdraví v online vysílání.

Dále připravuji zveřejnění nových poznatků, které se nevešly do mé knihy Ovládněte svůj mozek, a které se skvěle hodí do doby, kdy člověk musí být doma, a může se tak díky tomu věnovat oblastem, na které si v hektickém životě nenašel čas. Získejte tak upgrade pro sebe a vaše blízké, který za pár týdnů, po skončení karantény, budete moci využít pro nastartování života pro optimální spokojenost.

Jak se rychleji učit ne kvůli škole, ale proto, abyste mohli získat od života maximum

Připravte si papír a tužku, plus navíc zvýrazňovač a 1-3 knížky.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Záznam z velmi úspěšného vysílání, v kterém se s vámi podělím o některé klíčové poznatky z 30. let praxe.

  • Naučím Vás jak dvojnásobně zefektivnit učení.
  • Jak úspěch souvisí s učením a rychlostí.
  • Co s tím má společného Arnold Alois Schwarzenegger
  • Proč pro budoucnost musíte znát zkratku AAA (nikoli auto bazar)
  • Zažijete si kousek Matemagie - novinky i pro ty, kteří mě znají.
  • A na konec podpoříme zakotvení obsahu vysílání hypnotický transem.